Sök

Attraktiva bostads pärlor. De döljer sig under ytan

Uppdaterad: jan 4

Brådska styr priset med säljare nu, inte standard och läge så de bostäderna säljs inte på begärt pris. De säljs utanför marknaden.


Säljare utan brådska väntar och hoppas. Och så kommer det vara ett tag framåt. Bra timing är bra. Länken till idealistas bostadsprisindex är en bra fingervisning. I normala tider. Se den alltså som en jämförelse av priser mellan olika orter.

Cadaques - en del av Girona

Se det inte som en jämförelse mellan två objekt på samma ort. I indexet är inte slutpris inräknat och därför speglar det inte verkligheten. Det är dvs. en bra fingervisning i normala tider.


Ett fall på 8-10% i storstad kan man räkna med, enligt experterna På kusten utanför Barcelona kan fallet vara större, upp till 15-20% med undantag förstås. Det syns redan i kustnära områden. Den prognosen gäller inte Girona, Sitges eller ex. Gava där utbud är lågt och efterfrågan hög och mycket Expats med god ekonomi. Men det finns många möjligheter även här.


Cadaques ligger i regionen Girona och är en liten kuststad känd för sina restauranger och nära till franska gränsen. På 2,5h kör man från Barcelona flygplats. Miro, Lorca och Gaudi har bott här som unga och några riktigt kända restauranger som El Bulli och i Girona El Celler de Can Roca. Särskilt fint att besöka i lågsäsong. Vackra kustbyn Begur ligger 1.20min bort.
Senaste inlägg

Visa alla