Lena rainer.jpeg

Enastående Bostäder

Möt Lena Rainer

Företagare med en passion för kvalitetsboende med god design, fin arkitektur och hållbara lösningar Civ.. Ek. & Certifierad kvalitetsansvarig

Förra året förändrade verkligen människors preferenser när det gäller att köpa ett hem i bland annat Spanien. Det har också lockat fram nya tekniska lösningar för att  undvika onödiga resor när man letar. 

Av en slump var vår timing utmärkt eftersom vi i början av 2020, som köparens agent, satte ner en fot vid Medelhavet i Katalonien för att leverera filmade granskningar av unika hem till nordiska kunder. Att köpa ett hem digitalt kan verka långsökt. Men att granska en fastighet hemifrån med den senaste streaming tekniken görs endast hos oss. Vi reser också med drönare för våra kunder.

Vi har tagit fram ett serviceprogram som sparar dyrbar tid för dig och naturligtvis tar dig till det slutliga kontraktet.

Att söka i ett annat land är svårt. Presentationer, husplaner och bilder är sällan korrekta i det första steget. Med vårt team granskar vi det på vårt sätt så att fakta om fastigheter är 100% relevanta för dig.

 

Vårt jobb är att inspirera dig och berätta den "sanna historien". Om du gillar att renovera ett byhus eller söker en liten mysig lägenhet så hittar vi det. Är det för att återställa ett lanthus eller njuter ni mest av en bekväm lösning till ett nytt modernt boende, så kommer vi att hitta den bostaden också. 

 

Min kunskap och erfarenhet kommer från att arbeta för hundratals privata husägare och med bostadsutvecklare i Stockholm. Med stor dos av realistisk optimism har jag planerat och byggt vindsvåningar i Stockholm. Jag har alltid hjälp av av min helhetssyn och förmåga att se processer som möjligheter i kombination med mycket glädje och beslutsamhet.

Ta en titt på vårt serviceprogram och hoppas att vi ses online och på plats!

Coast Catalonia är mikroklimat, gröna dalar, fyra säsonger, spektakulära berg, Barcelona, stadsliv, karnevaler, nationalparker, Cava vingårdar, stark kultur

hus Sitges vinyet.png

Möt vårt Team

Hans Rainer

0_edited.jpg

Marknadsutveckling

Sverige

  • Grey LinkedIn Icon
vm3fincas_logo2_edited.png

Specialister på fastighetsförvärv i Katalonien och Spanien

Chon Ferrer - Ägare

  • Grey LinkedIn Icon

Abraham Corpas

IMG_0310_edited.jpg

Arkitekt, inredningsdesign och konstruktion

  • Grey LinkedIn Icon
6569B46B-4ADA-467F-9769-63602D3B9880.jpe

Mario Llamas

Fotograf och videoproduktion

dawn-4518770_1920.jpg