IMG_5862.jpg

Selection

NÄR URVAL VISAS MED DRÖNARE

Vi skannar tillgängliga hem som matchar dina önskemål och livsstil. Du får ett urval med en drönarvideo och vår uppfattning där vi värdesätter kvalitet på fastighetens läge och omgivning. Detta tar dig ett steg längre.

 

Det finns några fler saker som får oss att arbeta mot perfektion; renoverings-möjligheter, oönskat buller, soluppgång och solnedgångar.

IMG_5876.jpg
port_edited.jpg

Uppdrag granskning

NÄR VI ÄR DIN AGENT

Vi visar den sanna bilden i en streamad video. Du kommer att vara inne i huset och utanför med fokus på helheten. Öppen planlösning, insyn från grannar, ljusinsläpp, utsikt från fönster och dörrar, materialkvalitet, nödvändiga renoveringar, möjliga förbättringar, konstruktion, belysning etc.

IMG_6372_edited.jpg
IMG_5966_edited.jpg

Köp ditt nya hem

NÄR VÅRT UPPDRAG GÄLLER AVTAL

Vi arbetar som din förhandlare eller/och din agent och samordnar med din advokat, notarie och teknisk inspektion när det närmar sig kontraktskrivning och slutligen förvärv och tillträde.

Teknisk besiktning, due diligence och värdering sköts av VM3Fincas Property management group. Likaså advokat och notarie publicus  Att få erbjudandet om lån är möjligt med vår spanska bankkontakt. Viktigt att komma ihåg att förvärv av en fastighet är föremål för en skatt på 10% (ITP) av det köpta priset 

IMG_5962.jpg